Fotografie

Personal Branding

Zet jezelf in de Spotlight! We werken steeds meer online en daarom is het zó belangrijk om goede foto’s te hebben. Personal Branding shoots zijn vooral voor die ondernemers, influencers, salestijgers die maar al te goed beseffen dat hun business online plaats vind.
Vanuit deze fotoshoot heb jij dadelijk weer voldoende foto’s om jou te kunnen ondersteunen in je Social Media uitingen of natuurlijk voor gebruik op je website.

In de spotlight staan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom nemen we eerst door wat je graag zou willen uitstralen, daarna is het aan mij als fotograaf om aan het werk te gaan.
Eigenlijk hoef jij alleen maar jezelf te zijn. Natuurlijk help ik je mee om zo goed mogelijk op de foto te staan.

Et Voilá! Jij kan weer lekker vlammen op je socials!

Bedrijfsfotografie

Ben je als ondernemer of marketeer klaar met stockfoto’s en lijkt het je gaaf om gericht passende foto’s online te delen? of wil je gewoon investeren in je bedrijf zodat je kan gaan groeien. Dan is de Bedrijfs fotoshoot wat voor jouw bedrijf!

Bedrijfsfotografie is een breed thema. Het kan zijn dat je graag de werkzaamheden van je medewerkers in beeld zet, maar het kan ook product fotografie betekenen. Vooraf bespreken we goed wat jij wilt uitstralen, zodat dit zo ultiem mogelijk vastgelegd wordt op beeld!

Na de shoot krijg je zorgvuldig nabewerkte foto’s toegestuurd en kan jij voorlopig weer vooruit met jouw specialiteit!

Wil je graag groots uitpakken? Neem dan contact op voor een op maat gemaakte offerte!

Beeldbank

Wil je écht even vooruit met voldoende foto’s en Pixabay definitief gedag zeggen? Leg dan je eigen beeldbank aan! Telefonisch of persoonlijk hebben we eerst een intake om te bepalen welke merkpositionering je hebt en wat je wilt uitstralen.

Natuurlijk mag er ook gelachen worden, maar samen zorgen we er wel voor dat de dag zo efficiënt mogelijk wordt ingericht. We bedenken vooraf al bepaalde situaties of shots die je graag zou willen hebben. Het liefst zoveel mogelijk zodat we lekker aan de slag kunnen. We gaan door totdat we genoeg geweldige beelden hebben voor jouw beeldbank. Maatwerk is hierin altijd leidend, soms hebben we snel al genoeg foto’s en soms nemen we net iets meer tijd.

Na afloop worden alle foto’s, maar liefst minimaal 250 stuks!! Eén voor één nagelopen en zorgvuldig bewerkt. Zo kan jij de komende tijd vooruit met voldoende foto’s voor al je marketing uitingen!

Interieurfotografie


Heb jij een vakantiehuis, B&B, hotel of horecazaak. Dan is deze shoot perfect voor jou! Het hebben van goede foto’s is namelijk essentieel voor het krijgen van voldoende boekingen.

Vanuit een achtergrond in Interieur inrichting weet ik precies hoe ik sfeer zo goed mogelijk in beeld kan brengen. Vaak is mijn geneigd om zoveel mogelijk op de foto te zetten, maar de kunst is juist om rust in de beelden te krijgen.
Alle foto’s worden na de shoot zorgvuldig bewerkt, jij kan weer vooruit op social media en je website!