Styling

Styling voor B&B, Hotel, Restaurant en Wellness

In mijn 4 jarige fulltime opleiding als Interieur Adviseur ben ik opgeleid als professioneel sfeermaker! Kleuren, materialen, stoffen en de positie van meubelstukken kunnen een enorm verschil maken in de ruimte. Daarnaast heb ik ook ervaring met het inrichten van etalages. Met Styling heb ik een aanbod van 3 pakketten:

Het is vanzelfsprekend dat mooi ingerichte Hotels en Bed&breakfast een verhoogd aantal bezoekers krijgen. Goede representatieve interieurfoto’s zijn hierin dan natuurlijk wel een vereiste. Vanuit mijn expertise in Hospitality zal de ruimte een sfeervolle metamorfose krijgen, wat automatisch zal lijden tot een groei in het aantal gasten.

1. Styling voor fotoshoot
Ben je zelf goed in foto’s maken met je smartphone of camera, maar lukt het niet om de spullen in de juiste positie te zetten? Of heb je een fotograaf die graag ondersteuning wenst van een expert op interieurvlak? Dan kan het handig zijn om een stylist in te huren! Wat je op de foto wilt zetten is natuurlijk minstens net zó belangrijk!

2. Personal shopping & Styling voor Hospitality (B&B, hotel, restaurant & Wellness)
Is de basis van de ruimte goed, maar mis je een bepaalde sfeer? Dan is het Personal Shopping pakket de snelste manier om resultaten te behalen! Dit pakket is vooral heel praktisch en beperkt zich tot de accessoires en kleurgebruik. Vooraf bepalen we samen welke uitstraling jij wilt bereiken. Vervolgens zullen we samen of ik alleen gaan shoppen!

Heb je een groot budget? Tof! Heb je een kleiner budget? Ook tof! Ondanks dat het stylen van een ruimte altijd een investering is, hoeft deze niet altijd groot te zijn. Ik ken mij wegen met designer merken maar ook in Kringloopwinkels en alles wat daartussen zit.

3. Interieur advisering voor Hospitality (B&B, hotel, restaurant & Wellness)
Verliefd geworden op een oud pand? Of wil je gewoon je interieur geheel omgooien? Verder gaan dan alleen accessoires en een compleet nieuwe inrichting? Dan is dit pakket perfect voor jou. We beginnen met een Digitaal Moodboard waarin we al je wensen bespreken, vervolgens komt de ontwerpfase waarin ik naar huis ga en al je ideeën in een tekening uitwerk. Dan komt de uitvoering! Heb je een grote renovatie voor de boeg? Ook dan is het mogelijk om een bouwplanning te krijgen met eventuele coördinatie op de werkplaats. Qua tijdsduur zijn wij hierin wel afhankelijk van de aannemer. Het is natuurlijk ook mogelijk om met je eigen familie of vrienden de bouwplanning uit te voeren!